Draadlift

Voorhoofd, wenkbrauw, wang, kaaklijn, hals, decollete, kraaienpootjes, rokerslijntjes.

Dit is een nieuwe innovatieve techniek om het gezicht, de hals te verjongen. Het materiaal bestaat uit biologisch afbreekbare hechtdraden die binnen de chirurgie al jarenlang als oplosbare hechting worden gebruikt.

De hechtdraden zijn er in verschillende soorten en maten. De kleinste variant draden zijn uitermate geschikt voor het behandelen van fijne lijntjes, terwijl de grotere draden geschikt zijn om de huid te liften. De hechtdraden worden in het onderhuidse weefsel geplaatst. Ze hechten zich vanzelf vast en zorgen voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor worden het onderhuidse weefsel en de huid enigszins opgerekt. Na een paar dagen begint de collageenvorming rondom de hechtdraad, wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid waardoor het liftend effect ontstaat. De hechtdraden lossen na verloop van tijd op.

Behandeling
Voorafgaand aan de behandeling wordt in een persoonlijk consult uw  wensen besproken. De mogelijkheden zullen met u besproken worden. De draden worden met behulp van een dunne injectienaald onder de huid geplaatst. Zodra de draad in de huid is aangebracht wordt de naald verwijderd; de draad blijft zitten. Omdat de draad in het onderhuids weefsel wordt aangebracht is het niet zichtbaar. Tijdens het oplossen van de draadjes vormt rondom de draad collageen. Dit zorgt voor het verstevigende en liftende effect. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Indien gewenst wordt de huid voor de behandeling verdoofd.

Na de behandeling
Na de behandeling kan er wat lokale zwelling en roodheid optreden. Tevens kunnen er kleine bloeduitstortingen ontstaan welke vanzelf na enkele dagen wegtrekken. Wij adviseren u een ijskompres op het behandelde gebied te leggen.

Wanneer kan ik  het effect zien
De resultaten zijn al meteen na de behandeling zichtbaar. Het volledige effect is ongeveer 6 weken later zichtbaar. De duur van het effect hangt af van het gebruikte type hechtdraden en zal tussen de 6 tot 18 maanden liggen.

Veiligheid
In onze kliniek maken wij gebruik van de merken Silhouette Soft en Princess. De veiligheid en effectiviteit van deze draden zijn jarenlang onderzocht en bewezen. Alle draden die wij gebruiken zijn biologisch oplosbaar.

Wilt u meer weten over de draadlift behandeling? Neem gerust contact op of maak direct een afspraak.

TERUG NAAR BOVEN