SKIN CARE

  • skin care

Bij Hundepool Clinic werken we alleen met hoog-kwalitatieve producten die het beste uit uw huid halen, die uiterst effectief zijn en hun beloftes waar maken. Een mooie stralende huid weerspiegelt welzijn en een gezonde levensstijl. De juiste huidverzorging met effectieve ingrediënten en het gebruik van hoogwaardige producten spelen daarbij een belangrijke rol. Wij bieden eersteklas behandelingen en producten aan die zowel veilig als uiterst doeltreffend zijn voor elk huidtype en teint.

Een essentieel ingrediënt in huidverzorging is hyaluronzuur. Het is een waar klein wonder in de wereld van de skincare. Het bezit namelijk de eigenschap om vocht vast te houden in de verschillende huidlagen. Naarmate de huid verouderd, verliest het haar vitaliteit door het verminderen van het vochtgehalte. Een jeugdige frisse huid is goed gehydrateerd, beschermd en is vol elasticiteit en veerkracht.

Voor uw huidverzorging kunt u kiezen uit verjongende en regeneratieve crèmes alsmede diverse serums, gels en maskers uit de Restylane of Princess skincare lijn. Elk product is uniek en heeft haar eigen indicatiegebied en werking. Wij adviseren u graag om het meest passend huidverzorgingsproduct te kiezen.

DE RESTYLANE SKINCARE

De Restylane Skincare-lijn zorgt voor bescherming, hydratatie en verzorging van uw huid. Kleine kristalvormige deeltjes hyaluronzuur reflecteren licht en geven uw huid een stralende gloed. Tegelijkertijd houden ze watervast en vullen ze kleine rimpeltjes op. Dankzij de exclusieve verzachtende bestanddelen en talloze andere werkstoffen biedt Restylane Skincare optimale resultaten.

PRINCESS SKINCARE

Princess® Skincare producten zorgen voor intensieve hydratatie van de huid. De speciale combinaties van werkzame stoffen voorkomen tekenen van huidveroudering, vervagen rimpeltjes en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.