Alternatieven voor glutenvrij vlees voor iedereen

Glutenvrij vlees

Alternatieven voor glutenvrij vlees voor iedereen

Glutenvrij eten is niet gemakkelijk te vinden. Mensen die lijden aan coeliakie of mensen met een dieet onder hoge druk, zullen het vaak moeilijk vinden om glutenvrij voedsel te eten. Deze mensen hoeven zich echter geen zorgen te maken, want er zijn opties beschikbaar. Glutenvrij eten kan worden bereid zoals u dat gewend bent en is even lekker. Het kan iets langer duren om het voor te bereiden dan normaal.

Kijk voor vleesvervangers naar de vervangers zoals maïs, wat een zeer milde vervanger is voor kip of kalkoen CoolToMeatYou.nl. Quorn kan worden gebruikt voor vrijwel elke vleesvervanger die u wenst. Het enige wat je hoeft te doen is het koken, en binnen een paar minuten wordt het een lekkere malse, vlezige traktatie. Quorn is gemaakt van tarwekiemen, daarom is het zo veelzijdig en kan het ook in zoveel andere recepten worden gebruikt. Kip, varkensvlees, rundvlees, wild, zelfs zalm kan worden gekookt met maïs en kan worden gebruikt als een heerlijk alternatief voor hamburger of biefstuk.

Glutenvrije sojakip is een ander goed alternatief voor normale kip. Het smaakt naar kip, maar is gemaakt met een sojalecithine zoals de gewone kip en bevat geen gluten. Sojakip is in veel restaurants te vinden, maar lees zeker de etiketten. Als je niet van soja houdt, probeer dan tofu, een ander geweldig alternatief voor volledig natuurlijk vlees. Tofu kan een eiwitbron zijn voor vegetariërs.

Klik hier: CoolToMeatYou.nl

Related Posts