Botulinetoxine beauty

botox

Botox is geschikt voor fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, wenkbrauwlift, gummysmile, lijntjes kin

Rimpels ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkst is. Botox ontspant tijdelijk de spieren. Doordat de spieren ontspannen, vervagen voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, frons- en lachrimpels in het gezicht. In sommige gevallen verdwijnen ze zelfs volledig. Ook lijntjes op de neus en kin kunnen behandeld worden.

Behandeling
Na een intake wordt samen met u bepaalt wat de beste aanpak is om het gewenste resultaat te behalen. Door middel van kleine prikjes brengt de arts Botox in de huid. De behandeling is vrijwel pijnloos. Doordat er met zeer fijne naaldjes wordt gewerkt, voel je niet meer dan een speldeprikje.

Na de behandeling
Na de behandeling kan er wat roodheid en of lichte zwelling optreden. Dit trekt na ongeveer een half uur tot een uur weer weg. In een enkel geval kan er een kleine bloeduitstorting ontstaan welke na een paar dagen weg zal trekken. Het is belangrijk dat u 2 uur na een behandeling niet gaat liggen. Ook is het niet verstandig om de eerste 2 uur intensieve sportbeoefening te doen. U mag het gebied niet masseren, maar wel raden wij u aan de eerste twee uur de spier die behandeld is af en toe aan te spannen. De dag nadat u bent behandeld gelden geen beperkingen.

Wanneer kan ik effect zien en hoe lang blijft het effect zichtbaar
Al na een paar dagen is het effect zichtbaar. Na ongeveer 2 weken is de werking optimaal. Na 4 tot 6 maanden is de het meestal uitgewerkt. Vaak is het zo dat na meerdere behandelingen het effect langer aanhoudt (tot 9 maanden). Om het gewenste resultaat te behouden is het nodig de behandeling weer te herhalen. Sterke rimpels kunnen in het begin vaker behandeld worden, om de 3 tot 4 maanden.

Is Botox veilig?
Botox is de bekendste, meest gebruikte injectable van allemaal. Het is een buitengewoon veilig geneesmiddel dat in de geneeskunde al meer dan 30 jaar gebruikt wordt. De botuline toxine (werkzame stof van Botox) werkt alleen op de behandelde spieren en heeft geen effect op de rest van het lichaam. In onze kliniek in Den Haag gebruiken wij Botox van het vooraanstaande zeer veilige A-merk Allergan (Botox, Vistabel)

Meer weten over de botox behandelingen? Neem gerust contact op of maak direct een gratis intakeafspraak.

TERUG NAAR BOVEN