Cryopen

Wratten, fibromen, oudersdomsvlekken, pigmentvlekken, zonbeschadigingen.
Behandelingen met de Cryopen zijn zeer geschikt voor wie last heeft van ongewenst weefsel zoals wratten, fibromen, ouderdoms-, pigmentvlekken en zonbeschadigingen.

De cryopen verwijderd door middel van bevriezing met stikstofoxide beschadigingen en ontsieringen. Het ontwerp van de cryopen zorgt ervoor dat de behandeling op de millimeter nauwkeurig kan worden uitgevoerd zonder de omliggende gezonde huid aan te tasten.

Behandeling
Wanneer u in de kliniek komt bekijkt de arts naar aanleiding van uw wensen of u geschikt bent voor de behandeling. De behandeling zelf duurt niet langer dan een paar seconden en is nagenoeg pijnloos.

Na de behandeling
Direct na de behandeling kan er wat roodheid rondom het behandelde gebied ontstaan. Er kan na een paar dagen een korstje ontstaan die er vanzelf weer afvalt. Onderhuids wordt er nieuwe huid aangemaakt. Bescherm het gebied tot minimaal 6 weken na de behandeling goed tegen de zon met een beschermfactor.

Wanneer kan ik het effect zien
Na 1 behandeling zult u doorgaans al resultaten zien. Afhankelijk van het gewenste resultaat en het te behandelen gebied is het soms nodig om de behandeling na een aantal weken te herhalen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met een cryopen behandeling? Wij horen graag van u. Neem contact op of plan direct een afspraak in via het formulier.

TERUG NAAR BOVEN