Fillers

Rimpels, lippen, wallen onder de ogen, gezichtscontouren, asymmetrie.

Tijdens het verouderingsproces neemt steunweefsel (collageen, elastine, spieren en vet) af. Fillers zijn net als botulinetoxine ook injectables. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk bestanddeel van onze huid die afneemt naarmate we ouder worden, met rimpels en dehydratie als gevolg.

Fillers vullen de rimpel op. Hierdoor herstelt het volume van de huid en de rimpel wordt verzacht en kan zelfs verdwijnen. Een zachte, frisse en natuurlijke uitstraling als resultaat.Fillers worden ook gebruikt voor het accentueren van gezichtscontouren. Tevens kunnen asymmetrieen, zogenaamde ongelijkheden, in het gezicht worden verzacht en kunnen wallen worden verminderd.

Filler behandeling
Tijdens de intake bekijken wij uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Een mooi en natuurlijk resultaat is de doelstelling. Via kleine prikjes wordt de filler op diverse plaatsen onder de huid gebracht. In sommige gevallen wordt een canule gebruikt afhankelijk van het te behandelende gebied. De behandeling wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Welke filler wij gebruiken, is afhankelijk van het te behandelen gebied en uw wensen.

Na de behandeling
Na de behandeling kan er plaatselijk roodheid en zwelling van de huid optreden. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur. In een enkel geval kunnen er blauwe plekjes ontstaan. Na een paar dagen tot een week verdwijnen deze plekjes doorgaans. Het is belangrijk dat u de eerste paar dagen na de behandeling intensieve sportbeoefening zoveel mogelijk vermijdt. Wij raden u af de eerste paar dagen na de behandeling het behandelde gebied te masseren. Tevens raden wij peelings, gezichtsscrubs, microdermasie, laser en bindweefselmassages de eerste twee weken na de behandeling af.

Wanneer kan ik het effect zien en hoe lang blijft het effect zichtbaar?
Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en houdt lang aan (6 tot 18 maanden), afhankelijk van het behandelde gebied en de gebruikte filler.

Zijn fillers veilig
Hundepool Clinic Den Haag werkt uitsluitend met veilige en wetenschappelijk bewezen niet permanente fillers die biologisch afbreekbaar zijn van hoogwaardige merken.  Het zijn veilige middelen die uitvoerig getest zijn en waarbij veiligheid voor de cosmetische behandelingen is aangetoond.  Omdat de fillers die wij gebruiken biologisch afbreekbaar zijn, is de kans op allergische reactie’s miniem. Bovendien kunnen tijdelijke fillers indien nodig actief worden opgelost wat extra veiligheid biedt.

Heeft u wensen voor een behandeling met fillers? Contact ons met al uw vragen of plan online een gratis intakeafspraak via het formulier.

TERUG NAAR BOVEN