Skinboosters

Verbetering huidelasticiteit, vermindering van de ruwheid van het huidoppervlak, vermindering fijne lijntjes, vermindering onregelmatigheden

Micro-injecties met skinbooster hydrateren de huid doordat er micro-reservoires hyaluronzuur worden opgebouwd in de huid. Dit resulteert in intensieve hydratatie van binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit als geheel en een stralende huid.

Met de skinbooster kunnen verschillende delen van het lichaam behandeld worden: gezicht, hals, decollete en de handen. Skinboosters verminderen oneffenheden van het huidoppervlak zoals fijne lijntjes en acnelittekens. Skinboosters zijn geschikt voor een brede leeftijdsgroep en verschillende huidtypes.

Behandeling
Via kleine prikjes(micro-injecties) wordt hyaluronzuur op diverse plaatsen direct onder de huid gebracht. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en duurt tussen de 10–15 minuten.

Na de behandeling
Wij adviseren u tot 24 uur na de behandeling geen make-up aan te brengen op de huid. Er kan een lichte roodheid ontstaan en in een enkel geval kleine blauwe plekjes welke na 1–3 dagen weer zullen verdwijnen.

Wanneer kan ik effect zien en hoe lang blijft het effect zichtbaar?
Veel van de effecten zijn al enkele dagen na de behandeling zichtbaar en zijn optimaal na 6 weken. Het effect zal gemiddeld 9-12 maanden aanhouden. Bij Hundepool clinic maken wij uitsluitend gebruik van skinboosters van het erkende en biologisch afbreekbare topmerken.

Neem contact op voor vragen of plan een afspraak voor een skinboosters behandeling via het afsprakenformulier.

TERUG NAAR BOVEN