Tandenbleken

tanden blekenDankzij de moderne technologie voor cosmetisch tanden bleken is een stralende witte glimlach voor iedereen bereikbaar.

In tegenstelling tot de traditionele tandenbleek methodes is cosmetisch tanden bleken bij Hundepool Clinic gebaseerd op het gebruik van een bleekgel die minder dan 0,1 % peroxide bevat.

Werkwijze
De behandelingsduur is 45 minuten. De bleekgel wordt geactiveerd door LED-licht. De bleekgel tast het tandglazuur niet aan. Ook raakt het tandvlees niet geïrriteerd omdat er koud LED-licht wordt gebruikt. Dit maakt de behandeling pijnloos en veilig.

Na de behandeling
Na de behandeling mag u een uur niet eten en /of drinken. Na een uur mag u water drinken en na twee uur mag u weer gewoon eten en drinken behalve koffie,thee,rode wijn daarvan raden wij u aan om dit de eerste vier uur na de behandeling niet te nuttigen. Tevens krijgt u een speciale tandpasta mee om het effect van de behandeling nog te versterken.

Wanneer kan ik het effect zien?
Uw tanden worden in 1 behandeling tot 9 tinten lichter. Het eindresultaat varieert van persoon tot persoon.

Uw tanden laten bleken? Neem gerust contact op voor een behandeling in onze kliniek in Den Haag, door middel van het afsprakenformulier.