ENVIRON

  • Environ
    Environ

Op zoek naar Environ producten? Hundepool is hét officiële verkooppunt in de regio Den Haag voor alle Environ huidverzorgingsproducten. Bij de bestelling van de producten krijgt u bij ons altijd gratis en persoonlijk advies over hoe u het beste de producten kunt gebruiken. Neem contact op voor informatie over het assortiment, prijzen en de mogelijkheden!

Waarom een behandeling met Environ?

Voor de verzorging van de huid werken we bij Hundepool vanuit een totaalconcept, wetenschappelijk onderbouwd gaan wij voor een optimaal resultaat. Dit door de huid van binnenuit te ondersteunen met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme) en aan de buitenkant met vitaminerijke verzorgingsproducten van Environ .

Environ concept

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat uw huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om het dagelijks tekort aan te vullen en de huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

SWISS label

De Youth EssentiA en Skin EssentiA serums zijn geaccrediteerd door het SWISS Vitamin Institute. Dit onafhankelijk lab controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten .Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecialiseerd door Environ. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Advanced Nutrition Programme

Wilt u op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die u op de huid aanbrengt? Voed de huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid.De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme u aanbiedt om de gezondheid van uw huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. U zult merken dat ze de werking en de resultaten van de Environ -huidverzorging aanzienlijk versterken.

Hundepool levert de gehele range van Environ producten. Benieuwd welk product het beste aansluit bij uw huidtype, situatie en wensen? Neem gerust contact op, wij adviseren u graag!