Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Dus, hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Dit dieet is een van de beste diëten om snel af te vallen. De naam is afgeleid van de ketonen die je lichaam aanmaakt als je vet verbrandt als brandstof in plaats van glucose, de glucose die je gewoonlijk binnenkrijgt via het voedsel dat je eet.

Dus nu je weet wat Keto betekent, hoe gebruik ik dan een ketogeen dieet? Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat u een goed boek of gids over dit dieet krijgt, of een online boek over dit dieet om precies te leren wat u moet doen. Het volgende dat u moet weten, is waar ik op moet letten bij het eten van een ketogeen dieet.

Dit dieet vereist dat je grote hoeveelheden proteïne eet, en tegelijkertijd heel weinig koolhydraten. Dus als u heel snel wilt afvallen, is dit niet het dieet voor u. Als u een medische aandoening heeft of iets dergelijks, is dit dieet mogelijk niet geschikt voor u ketogeendieet handig. Dit dieet vereist dat je veel vlees eet en tegelijkertijd heel weinig koolhydraten. Als u een hartaandoening of een bepaalde bloeddrukaandoening heeft, is dit misschien ook niet het dieet voor u.

Meer info over dit artikel: HetKetogeendieet.nl