Lippen

Een strakke, elastische huid en volle lippen zijn vanzelfsprekend als je jong bent. Naarmate we ouder worden, verandert onze vochthuishouding en wordt de huid slapper, verliezen lippen hun volume en beginnen zich rimpels te vormen. Dit komt doordat de hoeveelheid hyaluronzuur vanaf je 30ste begint af te nemen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de huid vocht en vet vasthoudt, maar door ouderdom en ook door roken en blootstelling aan de zon maakt je lichaam steeds minder van deze stof aan.

BEHANDELING LIPPEN
Wilt u vollere lippen of vindt u de vorm van uw lippen niet mooi? Wij kunnen uw lippen behandelen zodat het volume in uw lippen weer toeneemt, de vorm van uw lippen beter bij uw gezicht past en de contouren van uw lippen meer definitie krijgen.

Injectables

fillers
Door met kleine injecties met een zeer dunne naald de rimpelvuller in te brengen, kunnen wij uw lippen opvullen en vormgeven, maar bijvoorbeeld ook fijne rokerslijntjes verwijderen die zich rondom de mond hebben gevormd.

De injectable die wij gebruiken bevat hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt en daardoor geheel veilig en biologisch afbreekbaar is. Hiermee wordt het natuurlijke volume van de lippen tijdelijk hersteld. De effecten van de behandeling blijven zichtbaar tot het lichaam de ingespoten stof heeft opgenomen.

Hoe snel en hoe lang resultaat?
Het resultaat van de injectable behandeling is direct zichtbaar en kan 6 tot 12 maanden aanhouden. De zichtbaarheid zal op den duur minder worden en verdwijnen. Voor behoud van een optimaal resultaat kunt u de behandeling zonder risico’s herhalen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de lippen behandelingen en welke mogelijkheden voor u bestaan? Maak dan een afspraak voor een consult, dan krijgt u alle gewenste informatie en stellen wij een deskundig persoonlijk advies voor u op.