Wallen

Wallen of donkere kringen onder de ogen zijn vaak gerelateerd aan een slechte nachtrust of een ongezonde leefwijze en verdwijnen weer als de oorzaak opgelost is. Het komt echter ook voor dat wallen of donkere kringen niet door gedrag of gewoonten te beïnvloeden zijn en ontstaan door andere factoren, zoals erfelijkheid of ouderdom. In dergelijke gevallen blijven de wallen of donkere kringen continue zichtbaar en zullen deze ook niet vanzelf verminderen of verdwijnen.

BEHANDELING
Heeft u altijd last van wallen of donkere kringen, hoe goed u ook slaapt en hoe gezond u ook leeft? Gelukkig kunnen wij uw wallen behandelen waardoor ze aanzienlijk minder zullen opvallen of zelfs nagenoeg kunnen verdwijnen.

Filler

fillers
Zowel wallen als donkere kringen behandelen wij door de zones onder de ogen met hyaluronzuur op te vullen. Dit zorgt voor meer volume onder het oog, waardoor de wallen of donkere kringen minder zichtbaar worden.

Wanneer u interesse heeft om uw wallen te laten behandelen, zal het eerste consult bestaan uit een intakegesprek. Deze intake is bedoeld om uw wensen te bespreken, uitleg te geven over hoe wij uw wallen verminderen of verwijderen en uw eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe snel en hoe lang resultaat?
Het resultaat van de injectable behandeling is direct te zien en kan 6 tot 12 maanden aanhouden. De zichtbaarheid zal op den duur minder worden en verdwijnen. Voor behoud van een optimaal resultaat kunt u de behandeling zonder risico’s herhalen.

Maak een afspraak
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Maak dan snel een afspraak of stuur een bericht naar info@hundepool.nl