Wenkbrauw

Onze huid zal in de loop der jaren door veroudering verslappen. De oorzaak hiervan is dat de stoffen die voor volume, stevigheid en een soepele huid zorgen, vanaf je 30ste in kwantiteit steeds minder worden. Op den duur kan in de huid en het gelaat ook verzakking optreden. Wanneer de voorhoofdshuid verslapt, kan dit verzakking van de wenkbrauwen tot gevolg hebben.

BEHANDELINGEN
Zijn uw wenkbrauwen verzakt waardoor u nu elke dag een norse uitstraling heeft? Of heeft u last
van hoofdpijn door aanspanning van uw voorhoofdspier om uw wenkbrauwen op te trekken? Wij bieden meerdere behandelingen waarmee we uw wenkbrauwlift kunnen realiseren, bekijk het overzicht hieronder om te zien welke mogelijkheden voor u bestaan.

Botulinetoxine

botulinetoxine
Botulinetoxine is een vloeistof dat in de spieren wordt geïnjecteerd om deze tijdelijk te laten ontspannen. Wanneer met botulinetoxine een wenkbrauwlift wordt gedaan, worden kleine prikjes onder de wenkbrauwen gegeven. Daarnaast wordt ook een kleine hoeveelheid in het voorhoofd en de frons toegediend, waardoor de wenkbrauwen iets omhoogkomen.


Hoe vaak, hoe snel en hoe lang resultaat?

Het effect van de behandeling met botulinetoxine is na enkele dagen al te zien, maar na 2 weken is het optimale resultaat pas echt zichtbaar. De resultaten blijven gemiddeld 3-4 maanden zichtbaar, maar indien de behandeling in het begin regelmatig herhaald wordt, zal de zichtbaarheid van de resultaten steeds langer aanhouden.

Wenkbrauwlift met filler

fillers
Bij het behandelen van verzakte wenkbrauwen met injecteerbaar vulmiddel, wordt de klacht opgelost door de oorzaak te behandelen. De huidverslapping in het voorhoofd is ontstaan door een tekort aan hyaluronzuur, een stof die vocht en vet vasthoudt waardoor de huid zijn volume en stevigheid behoudt.

De injectable die bij deze wenkbrauwlift behandeling wordt gebruikt, is gebaseerd op die lichaamseigen stof hyaluronzuur. Wanneer deze stof in de voorhoofdhuid wordt ingebracht, wordt het natuurlijke vochtbalans, het oorspronkelijke volume en de stevigheid van de huid weer hersteld. Hierdoor wordt de verzakking teruggedraaid en zullen de wenkbrauwen vanzelf omhoog worden getrokken.

Hoe snel en hoe lang resultaat?
De effecten van de injectable behandeling in het voorhoofd zijn al direct zichtbaar, maar het zal enkele dagen duren voordat het oorspronkelijke volume is bereikt en de wenkbrauwen weer op de originele plek zitten. Het resultaat blijft lang zichtbaar en houdt vanaf 6 tot 12 maanden aan.

Afspraak maken
Wilt u graag aan uw verzakte wenkbrauwen worden geholpen? Maak dan een afspraak voor een consult, dan zullen wij uw verwachtingen tijdens het intakegesprek bespreken en krijgt u van ons alle gewenste informatie en een deskundig advies over de behandeling die het beste bij uw situatie past.